Onze branches

We hebben veel verschillende webtools gemaakt in het verleden, maar er zijn een paar branches waar we regelmatig voor werken. Zo hebben we veel ervaring met Recruitment HRM platformen, werken we vaak voor logistieke bedrijven en zijn we goed in het maken van oplossingen voor B2B salesteams. We lichten je graag toe welke webtools we gemaakt hebben in deze branches.

Recruitment HRM

Binnen de HR en Recruitment branche hebben we een groot aantal toffe projecten uitgevoerd. We hebben veel kennis en ervaring met de processen en procedures die hier op elkaar inspelen. We goed kunnen meedenken en begrijpen de belangen. We kun zeer snel schakelen.

We maken tools voor werknemers, werkgevers en recruiters. Daarbinnen maken we complete urenregistraties gekoppeld aan salarissystemen. Contractflows automatiseren we en identificatieplichten handelen we volledig automatisch af. Voor jullie kunnen we ook de processen vereenvoudigen en verder automatiseren, zodat jullie mensen meer tijd en energie kunnen steken in waar ze goed in zijn!

Logistiek

Venlo heeft een strategische ligging aan de Maas, vlak bij Duitsland met goede snelweg verbindingen. Het is geen toeval dat we op logistiek vlak veel vragen krijgen.

Met onze jarenlange ervaring in logistieke stromen en logistieke IT ondersteuning kunnen we goed helpen om amities waar te maken.

B2B sales apps

Handige tools die het sales werk binnen de B2B vereenvoudigen. Door mee te denken in kansen voor het salesteam en het vereenvoudigen van het orderproces voor de klant kunnen we een hoop tijd besparen en de sales verhogen. Dit lijkt een win-win. Dat is het ook!

Overige branches

Wij begrijpen digitale technologieën en helpen onze klanten digitale innovatie simpel te maken door hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren en zo waarde te generen. We innoveren continue in de manier waarop we technologie gebruiken, hoe we met onze partners samenwerken en hoe we onze klanten van dienst zijn. Simpelweg, processen sneller, efficiënter en eenvoudiger maken zodat onze klant zich bezig kan houden met het behalen van resultaat. Is dit interessant voor jou? Neem dan gerust contact met ons op!

AFAS
Workflowrobot
ATS
8vance

Recruitment van A tot Z

Balans Uitzendbureau

Customer
warehouse
tool

Imat Uve scanner en app

Imat Uve scanner

Sales app
Microsoft Dynamics (Navision)

Koppeling en bestellen via de app

Wolters Europe

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

Innovatief

We zijn innovatief,
gepassioneerd en hebben een
bak ervaring!

digitalproof

Digital proof

Wij maken jouw
bedrijfsprocessen digital proof

Creatief

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en
creatief!

resultaat

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer
tijd overhoudt om resultaten
te behalen