Balans Uitzendbureau

Ontdek je ideale carrièrepad in de wereld van laboratorium- en procestechniek met Balans. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk werk via Balans uitzendbureau of naar een vaste positie via het werving- en selectieproces:  Balans is er om jouw droombaan werkelijkheid te laten worden.

In deze dynamische sector is het cruciaal om snel te kunnen schakelen en direct op kansen te kunnen inspelen. Daarom hebben wij geavanceerde geautomatiseerde systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat geen moment gemist wordt. We weten dat een vlotte en efficiënte procedure van onschatbare waarde is!

Balans heeft ons de opdracht gegeven om op een buitengewoon innovatieve manier verschillende systemen te integreren, waardoor de gegevens voortdurend up-to-date zijn en razendsnel worden uitgewisseld. Zowel werknemers als werkgevers hebben nu toegang tot hun persoonlijke omgeving, waar ze in één oogopslag de belangrijkste overzichten kunnen bekijken. Het beste van alles is dat elke gebruiker een aangepaste front-end heeft, speciaal ontworpen om aan hun unieke behoeften te voldoen. Bij Balans draait alles om een naadloze en gepersonaliseerde ervaring!

Het ultieme gemak wordt bereikt met deze op maat gemaakte portal, waarbij we niet alleen ATS, Salarisverwerking, Assessment en andere essentiële functies hebben geïntegreerd, maar ook een krachtige visie tot leven hebben gebracht. Onze portal biedt een alles-in-één oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften. Bij Balans is het streven naar niets minder dan absolute perfectie!

Ontdek zelf ook de naadloze synergie tussen verschillende systemen en geniet van de voordelen van een perfect uitgevoerd maatwerkproject

Onze werkwijze

Kick-off

Kick-off


Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

Ontwikkeling

Ontwikkeling


Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

implementatie

implementatie


We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

service

service


We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Neem contact op