Imat Uve scanner

Imat Uve heeft vestigingen over de gehele wereld: Shanghai (China), Upington (Zuid-Afrika), Atlanta (USA), Shenyang (China), Richards Bay (Zuid-Afrika), Mönchengladbach (Duitsland) en Stuttgart (Duitsland). Bij Imat Uve werken ze met veel verschillende medewerkers aan veel losse onderdelen van producten in verschillende ruimtes. Hierdoor was het in het verleden vaak de vraag waar bepaalde producten precies lagen en wie er voor het laatst aan gewerkt heeft.

Warehouse app

Daarom werken ze binnen de internationale organisatie van Imat Uve nu met scan app. Hiermee scant de medewerker eerst zijn badge, scant het product waar hij/zij aan gewerkt heeft en scant vervolgens de locatie waar het product wordt neergelegd. Hierdoor kan iedere medewerker dit product op een later moment terugvinden op de specifieke locatie waar het zich bevindt.

Snel labels printen

Daarnaast is de app gekoppeld met lokaal geïnstalleerde printers waardoor er snel en eenvoudig labels kunnen worden geprint die geplakt kunnen worden op de verschillende onderdelen. Zo raakt er geen onderdeel meer zoek!

Onze werkwijze

Kick-off

Kick-off


Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

Ontwikkeling

Ontwikkeling


Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

implementatie

implementatie


We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

service

service


We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Neem contact op

AFAS
Workflowrobot
ATS
8vance

Recruitment van A tot Z

Balans Uitzendbureau

Digitale kluis
3D configurator
Webshop

Configureer en bestel

FP Safe

alles in één overzicht

SJT