Logistiek

Venlo heeft een strategische ligging aan de Maas, vlak bij Duitsland met goede snelweg verbindingen. Het is geen toeval dat we op logistiek vlak veel vragen krijgen.

Met onze jarenlange ervaring in logistieke stromen en logistieke IT ondersteuning kunnen we goed helpen om ambities waar te maken.

Mendrix extension

Voor het snelgroeiende bedrijf SJT hebben we een extensie gemaakt op TMS Mendrix. SJT heeft een aantal specifieke wensen die binnen de standaard software niet beschikbaar zijn. Gelukkig kunnen we samen met SJT de wensen in kaart brengen en realiseren. De flows worden sterk geautomatiseerd en zijn platform onafhankelijk gemaakt.

Busdienst platform

Voor de bereikbaarheid op een bedrijventerrein is een busdienst opgezet. Deze rijdt een aantal keren per dag een vaste route zodat mensen op hun werkplek kunnen komen.

Hiervoor is door ons een ticketing systeem ontwikkeld, waarop medewerkers van diverse aangesloten bedrijven een plaats kunnen reserveren. Met het tonen van de reservering op de app kan de buschauffeur de kaart controleren. Heel makkelijk en milieuvriendelijk.

Hiermee wordt ook belangrijke gebruiksdata verzameld, die duidelijk wordt weergegeven in een dashboard. Hiermee kan de dienstverlening worden verbeterd.

WMS Tracking

Imat Uve wilde graag een systeem waarin onderdelen continue gevolgd kunnen worden. Die onderdelen worden voor onderzoek soms opgedeeld in kleinere stukken. Deze kleinere stukken moeten ook gevolgd worden, en ook moet duidelijk zijn bij welk project het hoort. Dat klinkt misschien lastig allemaal, maar niet voor ons. Daarom hebben we een tool gemaakt waarmee iedereen onderdelen kan scannen, zodat altijd duidelijk is waar een onderdeel ligt. Nu is het zoeken voorbij en het vinden begonnen.

De tool wordt nu in alle vestigingen in de wereld gebruikt. Tof!

Thijs Logistiek

Al meer dan 100 jaar ondersteunt Thijs Logistiek klanten met hun logistieke uitdagingen. Veilige opslag van goederen, e-fulfillment en distributie binnen 24 uur in de Benelux.

 

E-Fulfillment

E-fulfillment is nog steeds een grote uitdaging. Vanuit het platform E-fulfillmenthub kunnen webshops hun logistiek regelen. Het gehele proces van goederen inslag, opslag, order afhandeling en retouren wordt voor jou verzorgd.

Een greep uit onze logistieke cases

Customer
warehouse
tool

Imat Uve scanner en app

Imat Uve scanner

alles in één overzicht

SJT

Samenwerking
Wordpress
website

alles in één overzicht

Thijs Logistiek

Backend Service Webshop