Workflowrobot

Onze Workflowrobot is een digitaal genie. Hij kan verbindingen leggen met al jullie systemen en hierop nieuwe interactie mogelijkheden bouwen, die al jullie processen binnen de organisatie ondersteunt. Dat betekent dat we elk proces op maat kunnen automatiseren voor elke gebruiker, zonder jullie systemen aan te tasten. Wat we zoal kunnen lees je in onderstaande voorbeelden.

Fantastisch!

Dit scheelt ons handenvol werk.

We hebben een workflowrobot gebouwd die de verbinding legt tussen het eigen systeem en de externe transporteurs. Vanuit het logistieke systeem gaan geautomatiseerde mails naar de transporteur. De antwoorden van de transporteur worden vervolgens weer automatisch gesynchroniseerd met het eigen systeem.

 

Order- en productkoppeling

De webshop van RXD-Gear is er eentje met veel koppelingen vanuit onze Workflowrobot. Eén voorbeeld daarvan is is de koppeling met Multivers, een product van Exact. Vanuit Multivers worden nieuwe producten doorgeschoten naar Magento, die vervolgens aangevuld worden door een automatische productupdate vanuit een PIM-systeem. Daarnaast ontvangt Multivers ook alle orderinformatie van de geplaatste bestellingen. Hiermee kan de orderafhandeling ook binnen Multivers gebeuren.

 

Exact Online koppeling

 

 

Realtime dashboards