Over ons

Als team zijn we sterk, veelzijdig, gepassioneerd en werken we nauw samen met anderen. We bieden effectieve en innovatieve digitale oplossingen, creatieve concepten en een grondige aanpak om je bedrijfsprocessen efficiënter en future-proof te maken.

Werkwijze

Wij werken volgens een vaste werkwijze waarin we steeds een fase afronden voordat we naar de volgende fase gaan (waterval methode). Op deze wijze weten we zeker dat we pas een volgende stap zetten als alles goed is voorbereid. De development fase is verder opgedeeld in zogenaamde sprints (scrum werkwijze), waarbij steeds deelopleveringen gedaan worden, die met jullie gedeeld worden.

Onze werkwijze

Kick-off

Kick-off


Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

Ontwikkeling

Ontwikkeling


Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

implementatie

implementatie


We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

service

service


We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Neem contact op

Werken bij AppComm

Bij AppComm zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde nieuwe collega’s. Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We werken voor verschillende klanten, van diverse groottes en uit meerdere delen van Nederland. We vertellen je graag waarom werken bij AppComm zo leuk is.

Ieder project is anders en er komen steeds meer klanten en complexere opdrachten bij. En hé, welke baas koopt er nu elke dag lunch voor je?

BasTomlow

Bas Tomlow

Backend developer