B2B sales app

Handige tools die het sales werk binnen de B2B vereenvoudigen. Door mee te denken in kansen voor het salesteam en het vereenvoudigen van het orderproces voor de klant kunnen we een hoop tijd besparen en de sales verhogen. Dit lijkt een win-win. Dat is het ook!

Hieronder een paar voorbeelden van wat we doen om je te helpen excelleren.

Gulpener sales app

Om het salesteam van Gulpener te helpen effectiever met meetings om te gaan hebben we de sales app gemaakt. Hierin staan alle acties, promoties, en kunnen op maat gemaakte promotiepakketten besteld worden. De sales agent komt goed beslagen ten ijs!

Wil jij het leven van je salesteam ook makkelijker maken? Wij helpen graag!

Wolters bestel app

Al meer dan 60 jaar levert Wolters thermoboxen op maat. Die worden onder andere gebruikt in de vishandel. Dat gaat in grote volumes.

Maar nog nooit was het bestellen zo makkelijk als met de nieuw Wolters sales app. Volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics (Navision). De voorraad en de producten zijn hiermee altijd actueel.

Taste of USA

De klanten van Taste of USA willen graag Amerikaanse producten in hun winkel verkopen. Daar is lastig aan te komen, zeker als je ook nog bijzondere wensen hebt.

Bij Taste of USA zie je als B2B klant niet alleen een zeer uitgebreid assortiment. Met de app kun je ook heel makkelijk je bestellingen beheren. Je kunt je favoriete producten opslaan, en een oude bestelling makkelijk herhalen.

Ook de klanten van Taste of USA zijn heel enthousiast.

Exact Sales App

Star Horeca heeft een handige tool waarin de klanten snel en eenvoudig kunnen bestellen. Alle orders worden rechtsreeks in Exact gezet.

Hierdoor bespaart de organisatie tijd met het afhandelen van orders, en het proces loopt precies zoals gewenst in Exact.

Dat kan ook met andere systemen natuurlijk! Interessant? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

 

Aluk offerte generator

ALUK Pallazzo levert maatwerk veranda’s. Dit kan in elke maat en elke uitvoering. Met of zonder zijpanelen, aangepaste hellingshoeken en diverse modellen.

Om het leven van het salesteam te vereenvoudigen hebben we een handige tool gemaakt. Hierin kunnen offertes aangemaakt worden die volledig naar de wensen van de klant aangepast kunnen worden. Dit gaat gepaard met erg complexe calculaties, die beter met software gedaan kunnen worden dan iedere keer met de hand.

De offerte tool is gereed om te integreren met het CRM en ERP.

 

Glas bestellen

In de tuinderij is glas nodig. Heel veel glas. Als daar een offerte voor gemaakt moet worden, kan dat erg complex zijn. Daarnaast kan een kleine rekenfout of tikfout enorme gevolgen hebben. Niet alleen door onjuiste bestellingen, maar ook door gevolgen voor oogst.

Daarom hebben we voor Glasmij een app gemaakt waarin makkelijk de juiste bestelling te doen is. Met leveradres midden in de kas. Ook gereed voor integratie met Exact.