Recruitment HRM

Binnen de HR en Recruitment branche hebben we een groot aantal gave projecten uitgevoerd. We hebben veel kennis en ervaring met de processen en procedures die hier op elkaar inspelen. We kunnen goed meedenken en begrijpen de belangen. We kunnen zeer snel schakelen.

We maken tools voor werknemers, werkgevers en recruiters. Daarbinnen maken we complete uren registraties gekoppeld aan salarissystemen. Contractflows automatiseren we en identificatieplichten handelen we volledig automatisch af. Voor jullie kunnen we ook de processen vereenvoudigen en verder automatiseren, zodat jullie mensen meer tijd en energie kunnen steken in waar ze goed in zijn!

Balans Portal

Platform voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Gekoppeld aan ATS, AFAS.

Voor Balans hebben we een volledig nieuw web portal opgeleverd. Er is een werkgevers portal en een werknemers portal waar beide partijen alle zaken kunnen regelen die nodig zijn. De website en de portals zijn gekoppeld aan een ATS, Boekhoudpakket, Salarisadministratie en Assessment tool. Volledige integratie en geen dubbel werk.

Floor Models boekingsapp

Floor Models zorgt voor de juiste mensen als het om Hospitality gaat. Gasten voelen zich welkom en gaan met een goed gevoel naar huis. Dat is het doel dat Floor Models met haar medewerkers bereikt. En dat doen ze erg succesvol.

De ambitie van Floor Models is om sneller de juiste mensen te vinden voor nieuwe projecten. Daarom hebben wij een back-end planning portal gemaakt in combinatie met een medewerkers app. Met de app kunnen modellen hun volledige werkplanning maken. Er kan onderling gechat worden en de uren worden netjes bijgehouden.

WordPress vacature plugin

Voor 8Vance/Gini hebben we een WordPress Plugin gemaakt waardoor in het ATS aangemaakte vacatures direct op de website van de klant verschijnen. Ook als de vacature verlopen is, of verlengd wordt, wordt dat direct op de website aangepast. Daarnaast kun je solliciteren via de website.

Dit klink heel logisch, maar het scheelt enorm veel tijd als de website niet meer apart bijgewerkt hoeft te worden. De recruiters kunnen op hun kantoorapplicatie werken zonder zich druk te maken over de publicaties.

De plugin plaatst vacatures voor zowel de werkgever als het recruiters bureau.

Werkenbij website

In een tijd waarin het vervullen van vacatures lastig is, is een eigen identiteit om je te onderscheiden erg belangrijk. Uiteraard werkt dit alleen prettig als de vacatures vanzelf geplaatst worden en waarin de sollicitaties direct naar het juiste platform gaan.

We hebben diverse ‘Werkenbij’ websites opgeleverd, bijvoorbeeld voor:

GScrew app

Lekker gewoon blijven en hard werken. Gewoansu is helemaal niet zo gewoon. De mentaliteit van een volksbuurt en een professionaliteit waar je u tegen zegt. Dat is het DNA van uitzendbureau Gewoansu!

We hebben een website gemaakt waar je je makkelijk kunt aanmelden als werknemer. Nieuwe aanmeldingen worden direct doorgestuurd naar onze GScrew boekingsapp. Daarnaast zijn de publieke vacatures zichtbaar op hun website.

De werknemers hebben een app waarin ze diensten kunnen claimen. Dat is makkelijk!

CA Flex AFAS connect

Voor WAB -proof backoffice CA-Flexgroup hebben we een webkoppeling met Afas gelegd. CA-Flexgroup is met een select aantal uitzendbureaus mede-eigenaar van een allround backoffice. Krachten bundelen door gezamenlijk kennis te delen en risico’s te beperken. Met behoud van zelfstandigheid doen ze de loonadministratie, facturatie, en het contractbeheer. Wij kunnen dan de bestaande systemen verbinden.

Misschien is dit ook wel iets voor jouw uitzendbureau?

Vrijwilligers app

Voor het Zomerparkfeest in Venlo hebben we een vrijwilligers app gemaakt. Nu kan tijdens het event snel gecommuniceerd worden met de meer dan 1000 vrijwilligers. We weten precies wie op welke plek verwacht wordt om het feest tot een succes te maken.

De ambities en plannen zijn groot. Gelukkig maken we alleen zaken die schaalbaar en uitbreidbaar zijn!

Een greep uit onze HRM cases

AFAS
Workflowrobot
ATS
8vance

Recruitment van A tot Z

Balans

Personeelsplanning
Urenregistratie
Chat

zoek, boek en chat!

Floor Models & Hospitality

Uitzendbureau
Systeem integratie
Medewerkers app

snel vacatures invullen via de medewerkers app

GScrew app

Koppeling
8vance

Snel een website met al je vacatures

Werkenbij websites

Backend Service Webshop

Vrijwilligers administratie
QR code
Chatten

Informeer en chat met honderden vrijwilligers

Zomerparkfeest