Koppelingen

Wij zijn sterk in het verder automatiseren van achtergrond processen of losse extra processen. We hebben hier veel voorbeelden van in diverse branches, die met name met onze nieuwe Workflowrobot zeer succesvol en tijdsbesparend zijn.

Vraag jij je wel eens af of jouw interne tool gekoppeld kan worden met Exact Online, AFAS, Magento, PIM-systemen (of welk systeem dan ook)? Dan is het antwoord waarschijnlijk ‘Ja!’. Wij helpen je graag verder met het in kaart brengen van de mogelijkheden.

 

Workflowrobot

Workflowrobot

Onze Workflowrobot is een digitaal genie. We kunnen verbindingen leggen met al jullie systemen en hierop nieuwe interactie mogelijkheden bouwen die al jullie processen binnen de organisatie ondersteunt. Dat betekent dat we elk proces op maat kunnen maken voor elke gebruiker, zonder jullie systemen aan te tasten. Wat we precies kunnen lees je in deze voorbeelden.

Bekijk meer expertises

Concepting

Van webshops tot websites. Van apps tot custom tools. Dat is waar wij goed in zijn. Wat is de beste oplossing voor jullie? Dat bekijken we graag tijdens de conceptingfase

Maatwerk

Bepaalde digitale wensen vragen maatwerk. We brengen dit graag eerst in kaart en gaan vervolgens voor jullie aan de slag.

App ontwikkeling

Wil je efficiënter werken en daarvoor een webapplicatie inzetten?

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

Innovatief

We zijn innovatief,
gepassioneerd en hebben een
bak ervaring!

digitalproof

Digital proof

Wij maken jouw
bedrijfsprocessen digital proof

Creatief

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en
creatief!

resultaat

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer
tijd overhoudt om resultaten
te behalen