Vergaderruimtes reserveringsapp

Dit is een all-in-one oplossing voor bedrijvenverzamelgebouwen. Een bedrijvenportal met een overzicht van alle bedrijven, de locaties, een mogelijkheid om ruimtes te reserveren en medewerkers kunnen onderling chatten met elkaar.

Snel reserveren via een app

In het bedrijvenverzamelgebouw ‘de Manufactuur’ maken ze gebruiken van een boekingsapp voor het reserveren van overlegruimtes. Het boeken van de ruimtes doen alle medewerkers via een handige app en met behulp van mooie LED-schermen is per overlegruimte de beschikbaarheid te zien. Kleurt het scherm rood? Dan is deze op dit moment bezet.

Via de mobiele app kunnen medewerkers snel deze ruimtes reserveren. Daarnaast zie in de app een overzicht van alle medewerkers, maar kunnen ze ook met elkaar chatten in verschillende chatgroepen.

Bedrijvenportal

Deze tool is ook uitgebreid met een bedrijvenportal bij de ingang. Hiermee wordt de locatie van een specifiek bedrijf direct getoond binnen het gebouw. Sta je bij het scherm? Dan is het ook mogelijk om een bedrijf direct op te roepen door middel van het versturen van een pushbericht naar het bedrijf. Bovendien is het mogelijk om dit te koppelen aan een lichtsignaal, waardoor je nog sneller ziet dat er iemand bij de ingang staat.

Onze werkwijze

Kick-off

Kick-off


Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

Ontwikkeling

Ontwikkeling


Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

implementatie

implementatie


We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

service

service


We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Neem contact op

Digitaal
verspreiden van
promotiematerialen

Gulpener Binnendienst app

Gulpener Binnendienst app

Customer
warehouse
tool

Imat Uve scanner en app

Imat Uve scanner

alles in één overzicht

SJT