Overweeg jij ook je producten online te verkopen of is je webshop gewoon aan een make-over toe?


De afgelopen tien jaar is het aantal webwinkels in Nederland gigantisch gestegen. Op dit moment zijn er bijna 50.000 webshops in de lucht, een booming business dus. Niet gek natuurlijk, want er zijn steeds meer mensen die online shoppen én steeds meer ondernemers die mogelijkheden zien in het opzetten van een online winkel. Overweeg jij ook je producten online te verkopen of is je webshop gewoon aan een make-over toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een webshop te ontwikkelen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kijken we naar de beste oplossing die past binnen jouw bedrijfs- of klantprocessen.

Magento & Woocommerce, of toch iets anders?

Bij het ontwikkelen van een webshop maken wij gebruik van de open source platforms Magento en WooCommerce, deze maken het mogelijk je producten online aan te bieden.
Sinds 2008 is Magento een grote speler in de webshop wereld. Ongeveer 34% van alle webshops in Nederland gebruikt Magento, wat het platform de marktleider van de e-commerce open source platforms in Nederland maakt.

In 2011 ontwikkelde WordPress de e-commerce plugin WooCommerce. De plugin is makkelijk te installeren op een WordPress website en kan zo naadloos gecombineerd worden met je online marketing machine.

Een greep uit onze projecten

Onze werkwijze

Kick-off

Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

ONTWIKKELING

Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

IMPLEMENTATIE

We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

Service

We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Neem contact op

Wij zorgen voor…

Slimme productfilters
Veilig online betalen
Top mobiele gebruikservaring
Technische SEO optimalisatie
Functionele schaalbaarheid
Service en optimalisatie