Websites

Je herkent het wel bedrijven die van hun website enkel een visitekaartje maken met contactgegevens. Zonde! Een website is – als je het goed doet – zoveel meer dan een visitekaartje. Het is een online marketingmachine, een krachtig acquisitiekanaal en het hart van je (online) communicatie. Past jouw website niet meer bij je huidige bedrijfs- of klantprocessen of misschien heb je nog helemaal geen website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij ontwikkelen professionele websites die aansluiten bij jouw bedrijfs- en klantprocessen zodat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw klaargestoomde online marketingmachine.

Thijs-desktop2

WordPress, of toch custom?

Waarom kiezen voor een WordPress website?
WordPress – wij houden ervan, maar wat is het nou precies en waarom zijn wij fan?
WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarin websites worden ontwikkeld en beheerd. Als website bouwer brengt WordPress veel voordelen met zich mee; meer en betere plugins, meer en betere thema’s, meer en betere applicaties die te koppelen zijn met WordPress en een snellere ontwikkeling van het CMS zelf. Op deze manier kunnen wij precies ontwikkelen wat jij in gedachte hebt. Tevens zijn er ook voordelen voor jou als website beheerder. Genoeg redenen voor ons om met WordPress te werken.

 

De voordelen van WordPress

  • Eenvoudig je eigen website beheren
  • Veilig en up-to-date
  • Gebruiksvriendelijk en flexibel
  • Voor elke website geschikt
  • Beter online gevonden worden

Bekijk meer expertises

Koppelingen

Volgens ons liggen er veel kansen voor bedrijven in het koppelen van systemen. Koppelingen maken het werken makkelijker en efficiënter.

Webshop

Van Woocommerce tot Magento2 webwinkels of misschien wel een custom oplossing. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Performance

Naast dat webtools er mooi uitziet moeten ze uiteraard ook snel en stabiel blijven draaien.

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

Innovatief

We zijn innovatief,
gepassioneerd en hebben een
bak ervaring!

digitalproof

Digital proof

Wij maken jouw
bedrijfsprocessen digital proof

Creatief

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en
creatief!

resultaat

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer
tijd overhoudt om resultaten
te behalen