Webshop

De afgelopen tien jaar is het aantal webwinkels in Nederland gigantisch gestegen. Op dit moment zijn er bijna 50.000 webshops in de lucht, een booming business dus. Niet gek natuurlijk, want er zijn steeds meer mensen die online shoppen én steeds meer ondernemers die mogelijkheden zien in het opzetten van een online winkel. Overweeg jij ook je producten online te verkopen of is je webshop gewoon aan een make-over toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een webshop te ontwikkelen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kijken we naar de beste oplossing die past binnen jouw bedrijfs- of klantprocessen.

Leolux-Image1-project

Magento & Woocommerce, of toch iets anders?

Bij het ontwikkelen van een webshop maken wij gebruik van de open source platforms Magento en WooCommerce, deze maken het mogelijk je producten online aan te bieden.
Sinds 2008 is Magento een grote speler in de webshop wereld. Ongeveer 34% van alle webshops in Nederland gebruikt Magento, wat het platform de marktleider van de e-commerce open source platforms in Nederland maakt.

In 2011 ontwikkelde WordPress de e-commerce plugin WooCommerce. De plugin is makkelijk te installeren op een WordPress website en kan zo naadloos gecombineerd worden met je online marketing machine.

Bekijk meer expertises

App ontwikkeling

Wil je efficiënter werken en daarvoor een webapplicatie inzetten?

Websites

Een website is zoveel meer dan een visitekaartje. Het is een online marketingmachine, een krachtig acquisitiekanaal en het hart van je (online) communicatie.

Koppelingen

Volgens ons liggen er veel kansen voor bedrijven in het koppelen van systemen. Koppelingen maken het werken makkelijker en efficiënter.

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

Innovatief

We zijn innovatief,
gepassioneerd en hebben een
bak ervaring!

digitalproof

Digital proof

Wij maken jouw
bedrijfsprocessen digital proof

Creatief

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en
creatief!

resultaat

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer
tijd overhoudt om resultaten
te behalen