Performance

Naast dat webtools er mooi uitziet moeten ze uiteraard ook snel en stabiel blijven draaien. Wij monitoren je webtool ook op performance. Denk aan snelheid, stabiliteit en veiligheid. In het kader van de veiligheid zijn wij bovendien Data Pro gecertificeerd door NLDigital.

 

Wij maken jouw webtool snel, sneller, snelst!

2022_07_appcomm-127-shop

Niet tevreden over de performance van je huidige webtool?

Draait jullie huidige webtool niet stabiel genoeg of is deze langzaam? Wij bijten ons hier graag in vast en maken van jouw stroef draaiende webtool weer een stabiele en snelle factor.

We gebruiken als referentiekader graag veelgebruikte metingstools als Google Pagespeed Insights, Google Lighthouse, Pingdom en GTMetrix.

Om geen bezoekers mis te lopen is het daarom uiterst belangrijk om een snel ladende website te hebben. Want je stoot niet alleen potentiële bezoekers af, je geeft óók een negatief signaal af aan Google. Een snellere website levert je een betere gebruikerservaring op en je scoort beter in de zoekmachine. Hoog tijd dus om laadtijd de hoogste prioriteit te geven.

Bekijk meer expertises

Websites

Een website is zoveel meer dan een visitekaartje. Het is een online marketingmachine, een krachtig acquisitiekanaal en het hart van je (online) communicatie.

Webshop

Van Woocommerce tot Magento2 webwinkels of misschien wel een custom oplossing. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Security

Veiligheid is een belangrijk thema in het hedendaagse webdevelopment. Wij zijn Data Pro gecertificeerd en helpen jullie graag met alle security vraagstukken.

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

Innovatief

We zijn innovatief,
gepassioneerd en hebben een
bak ervaring!

digitalproof

Digital proof

Wij maken jouw
bedrijfsprocessen digital proof

Creatief

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en
creatief!

resultaat

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer
tijd overhoudt om resultaten
te behalen