App ontwikkeling

Een webapplicatie is een term die wordt gebruikt voor een programma dat op een webserver draait en via de webbrowser kan worden benaderd. De gegevens worden online bijgehouden en de applicatie is op elk device toegankelijk. Als gebruiker van een webapplicatie hoef je dus geen specifieke software te installeren, maar kun je via een webbrowser rechtstreeks van het softwareprogramma gebruik maken, deze is tevens eenvoudig te integreren in je website.

Wij helpen jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken, denk bijvoorbeeld aan een ordersysteem, systeem voor documentbeheer, facturatietool, een tool voor het invullen en generen van documenten et cetera.

GewoanSu-phone

Een app in combinatie met een beheer omgeving

Een webapplicatie in combinatie met een app.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van een webapplicatie en een (native) app, ook wel een hybride app.
Een hybride app heeft de flexibiliteit van een webapplicatie, maar is platform onafhankelijk en kan gebruikmaken van de functionaliteit van een smartphone. De app moet gedownload worden via de AppStore of Google Play.

Bekijk meer expertises

Concepting

Van webshops tot websites. Van apps tot custom tools. Dat is waar wij goed in zijn. Wat is de beste oplossing voor jullie? Dat bekijken we graag tijdens de conceptingfase

Koppelingen

Volgens ons liggen er veel kansen voor bedrijven in het koppelen van systemen. Koppelingen maken het werken makkelijker en efficiënter.

Maatwerk

Bepaalde digitale wensen vragen maatwerk. We brengen dit graag eerst in kaart en gaan vervolgens voor jullie aan de slag.

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

Innovatief

We zijn innovatief,
gepassioneerd en hebben een
bak ervaring!

digitalproof

Digital proof

Wij maken jouw
bedrijfsprocessen digital proof

Creatief

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en
creatief!

resultaat

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer
tijd overhoudt om resultaten
te behalen