Wil je efficiënter werken en daarvoor een webapplicatie inzetten?


Een webapplicatie is een term die wordt gebruikt voor een programma dat op een webserver draait en via de webbrowser kan worden benaderd. De gegevens worden online bijgehouden en de applicatie is op elk device toegankelijk. Als gebruiker van een webapplicatie hoef je dus geen specifieke software te installeren, maar kun je via een webbrowser rechtstreeks van het softwareprogramma gebruik maken, deze is tevens eenvoudig te integreren in je website.

Wij helpen jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken, denk bijvoorbeeld aan een ordersysteem, systeem voor documentbeheer, facturatietool, een tool voor het invullen en generen van documenten et cetera.

Een app in combinatie met een beheer omgeving

Een webapplicatie in combinatie met een app.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van een webapplicatie en een (native) app, ook wel een hybride app.
Een hybride app heeft de flexibiliteit van een webapplicatie, maar is platform onafhankelijk en kan gebruikmaken van de functionaliteit van een smartphone. De app moet gedownload worden via de AppStore of Google Play.

Een greep uit onze projecten

Onze werkwijze

Kick-off

Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

ONTWIKKELING

Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

IMPLEMENTATIE

We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

Service

We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Neem contact op

Wij zorgen voor…

Snelle en veilige software
Passend maatwerk
Optimaal gebruikersgemak
Veilig en up-to-date
Data koppelingen
Service en optimalisatie