AppComm ontwikkelt plug-in voor 8vance: 'Dit scheelt veel tijd'

Met slimme technologie ondersteunt 8vance bedrijven en werkzoekenden bij het volledige werving- en selectieproces. AppComm ontwikkelde aanvullend een plug-in, die vacatures automatisch op de site van de klant plaatst. Bovendien komen sollicitanten er direct mee in het systeem van 8vance te staan.

 

Het vinden van de juiste kandidaat voor je vacature lijkt regelmatig op het zoeken van een speld in een hooiberg. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt. Andersom zijn er zóveel vacatures, dat het voor werkzoekenden lastig is om er de perfecte baan uit te halen. De software van 8vance biedt voor beide partijen uitkomst.

 

Werkenbij-vacature

Selectietool
“Op het platform Jobliebe vindt een werkzoekende passende vacatures”, zegt Bob van den Berg, commercieel directeur bij 8vance. “En de werkgever heeft met Gini een krachtig selectietool in handen. De software selecteert kandidaten die in openbare databases staan; daarbij wordt niet alleen naar ervaring en scholing gekeken, maar ook naar competenties. We kunnen ook intern zoeken. Zeker voor grotere bedrijven is dat interessant. Zonder dat je het in de gaten hebt, zou de juiste match zomaar een eigen medewerker kunnen zijn.” Het pakket is modulair opgebouwd, dus bedrijven kunnen het met tal van opties uitbreiden. “Van een automatische dossieropbouw tot het opstellen van een contract. En alles kan in de look and feel van het bedrijf.”

 

Communicatie
Het ontbrak nog aan een plug-in die vacatures die het bedrijf in Gini opvoert, ook op de eigen website van het bedrijf zet. “Daarvoor hebben we AppComm ingeschakeld”, zegt Bob. “De plug-in zet vacatures direct op de website en geeft kandidaten na het solliciteren via de site een persoonlijk account om de sollicitatie te volgen. Deze hele digitaliseringsslag zorgt voor een soepele workflow en scheelt het bedrijf veel tijd. Je hoeft vacatures bijvoorbeeld niet apart op je website te publiceren.”

werkenbij-home

Meer dan verwacht
Bob is blij met de samenwerking met AppComm. “Wat fijn is aan Rudolf en zijn collega’s, is dat ze meer doen dan je verwacht. Ze werken above and beyond the call of duty, zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen. Ze denken mee, zijn open en altijd bereikbaar. Het voelt als één team. Ook fijn is dat we dankzij hen een aantal mooie nieuwe klanten gekregen hebben. Andersom zijn wij ook ambassadeurs voor AppComm. Een fijne wisselwerking.”

Meer blogs

Strengere regels voor online verkopers

Lees meer

Cloudfare: sneller en veiliger!

Lees meer

Website Groene Economie Limburg: ‘Klanten zijn prettig verbaasd’

Lees meer