Floor Models & Hospitality app

FLOOR MODELS & HOSPITALITY APP

Concept / App Development / Backend / Service

De FLOOR Models & Hospitality app is bedoeld voor alle modellen. Een model krijgt via deze app uitnodigingen voor nieuwe opdrachten, kan direct aangeven dat hij/zij beschikbaar is of kan projecten afwijzen. Na afloop van een project kunnen ook nog de gemaakte uren worden doorgegeven via de app.

Andere functies?
Binnen ieder project is het mogelijk om met alle modellen binnen het projectteam te chatten. Daarnaast is er een directe chat met het kantoor van Floor Models mogelijk. En uiteraard ontvangt ieder model actuele pushberichten bij nieuwe uitnodigingen of wanneer hij/zij is geboekt voor een nieuwe opdracht.

Zowel geschikt voor Android als voor iOS! Het beheer van dit alles vindt bovendien plaats in een op-maat-gemaakt beheergedeelte. Daarin beheert FLOOR Models & Hospitality alle projecten, uren, chatberichten en modelgegevens.

Onze werkwijze

Kick-off

Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

ONTWIKKELING

Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

IMPLEMENTATIE

We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

Service

We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Bekijk de app

Meer informatie over dit project?
Neem contact met ons op

“Creativiteit, lef en betrokkenheid hebben van appcomm een onmisbare partner gemaakt in de ontwikkeling van ons bedrijf, dat in snel tempo een digitale transitie heeft doorgemaakt.”