Het GLITCH Kompas webtool

Concept / Frontend Development / Backend / Service

Telers zijn voortdurend op zoek naar manieren om het hoogst mogelijke uit de bedrijfsvoering te halen en de concurrentiepositie te behouden. Men wilt duurzame oplossingen bedenken en ervoor zorgen dat deze in de praktijk bruikbaar zijn en geïmplementeerd worden. Om tot toepasbare innovaties te komen is het van belang om een samenwerking te realiseren tussen meerdere betrokken partijen via co-creatie.

Het GLITCH Kompas biedt hulp bij het opstarten en doorlopen van het co-creatieproces. Het GLITCH Kompas is een online tool die koplopers in de glastuinbouwsector in Vlaanderen en Nederland begeleidt naar een toepasbare innovatie. Met behulp van deze tool doorloopt men met een team een zevental fases die zullen leiden tot een eindproduct.

Men kan online samenwerken door projecten aan te maken, taken per persoon op te stellen en toe te wijzen, online documenten te delen en te communiceren via de projectchat. Online overleggen over de nieuwste innovaties!

Onze werkwijze

Kick-off

Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

ONTWIKKELING

Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

IMPLEMENTATIE

We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

Service

We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Bekijk de website

Meer informatie over dit project?
Neem contact met ons op

Wij zorgen voor…

Responsive webdesign
Technische SEO optimalisatie
Eenvoudig beheer
Gebruiks-vriendelijk en snel
Veilig en up-to-date
Service en optimalisatie

Onze specialisten