Werkwijze AppComm


Wij begrijpen digitale technologieën en helpen onze klanten digitale innovatie simpel te maken door hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren en zo waarde te generen. We innoveren continue in de manier waarop we technologie gebruiken, hoe we met onze partners samenwerken en hoe we onze klanten van dienst zijn. Simpelweg: processen sneller, efficiënter en eenvoudiger maken zodat onze klant zich bezig kan houden met het behalen van resultaat.

Onze werkwijze

Wij werken volgens een vaste werkwijze waarin we steeds een fase afronden voordat we naar de volgende fase gaan (waterval methode). Op deze wijze weten we zeker dat we pas een volgende stap zetten als alles goed is voorbereid. De development fase is verder opgedeeld in zogenaamde sprints (scrum werkwijze), waarbij steeds deelopleveringen gedaan worden, die met jullie gedeeld worden.

Project Management

Vanuit AppComm wordt voor elk project een Projectmanager aangesteld. Die is verantwoordelijk voor het gehele project en stemt zaken met af. Vooraf bepalen we met wie en met welke frequentie er projectoverleg zal zijn. Wij houden het gehele project bij in ons project systeem, en zullen zoveel mogelijk de voortgang delen.

Kick-off

Wij houden van duidelijkheid en daarom starten we pas wanneer we samen alles helder in kaart hebben gebracht.

ONTWIKKELING

Tijdens de ontwikkelingsfase houden we jullie op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard met de mogelijkheid om feedback te leveren.

IMPLEMENTATIE

We zorgen dat je applicatie op de juiste plek staat, zodat deze direct in gebruik geworden kan worden.

Service

We monitoren je applicatie actief. Eventuele problemen lossen we op, en nieuwe ideeën verzamelen we.

Na go-live

Na de go-live staan wij stand-by om eventuele problemen op te lossen die we zien. Alle bugs worden genoteerd op een lijst die zo snel als mogelijk afgewikkeld wordt. Alle nieuwe wensen worden op een nieuwe lijst genoteerd, en hiervan gaan we bepalen op welke wijze en op welke termijn dit aan het systeem kan worden toegevoegd. Hierdoor blijft jouw webtool steeds in ontwikkeling.

Een greep uit onze projecten

Waarom met ons samenwerken?

Innovatief

We zijn innovatief, gepassioneerd en hebben een bak ervaring!

Digital proof

Wij maken jouw bedrijfsprocessen digital proof

Snel en flexibel

We werken snel, flexibel en creatief!

Resultaat

We zorgen ervoor dat jij meer tijd overhoudt om resultaten te behalen